ЗА НАС

Адвентуре Спорт Травел

Ас тавел е туристичка агенција која се наоѓа во  тц. Лептокариjа ул.Никола Русински бр.3 В/007 ,1000 Скопје Македонија

Работно време:  Понеделник до Петок  10:00  – 18:00 часот

Информации и резервации:   071273210  /  [email protected]

Повелете посетете не


ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

ПОСТАВЕТЕ ПРАШАЊЕ